nav01
nav02
nav03
nav04
nav05
nav06
nav07
nav08

Aankoopbegeleiding bestaande bouw

Wanneer u besluit een huis te gaan kopen, heeft u daarvóór al veel zaken afgewogen en bent u zover om een aantal huizen of appartementen te bezichtigen. Op dat moment is het zéér raadzaam een onafhankelijke adviseur naast u te hebben, die de bouwkundige staat goed kan inschatten. Hoe ziet het casco eruit, hoe is het gesteld met de inwendige bouwkundige staat?

De Bruin Bouwadvies & Begeleiding kan op uw verzoek een kostenindicatie geven van eventueel achterstallig onderhoud, de staat van de fundering onderzoeken, alsook een prijsindicatie verstrekken van uw verbouwingswensen. Hij kan u informeren over wat wel en niet mogelijk is, maar ook andere ideeën aanreiken, waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Met deze informatie komt u beslagen ten ijs en kunt u deze kennis gebruiken bij de eventuele onderhandelingen met de verkoper.

Emotionele beslissing

Het kopen van een huis is deels een emotionele beslissing wat uw positie bij het onderhandelen echter kan beïnvloeden en u  geld kan kosten. De Bruin Bouwadvies & Begeleiding kan uw onafhankelijke adviseur zijn.  Wij kennen de vele procedures en geven hierbij altijd onze eerlijke mening, ook als dat kan leiden tot een negatief aankoopadvies.
De aankoop van een woonhuis is een gelegenheid die men in het leven niet vaak herhaalt en daarvoor is een zorgvuldige overweging op zijn plaats en de steun van een onafhankelijke, ervaren bouwkundige is daarbij geen overbodige luxe. Het kan u veel geld en narigheid besparen.

Als aankomend eigenaar van uw nieuwe woning zult u de zaken vooraf zorgvuldig tegen elkaar hebben afgewogen, om de juiste beslissing te nemen. Inlichtingen zullen zijn ingewonnen en, waar nodig, deskundige hulp zijn ingeschakeld.