nav01
nav02
nav03
nav04
nav05
nav06
nav07
nav08

Bouwbegeleiding voor particulieren

Bouwmanagement of bouwbegeleiding, twee woorden met dezelfde betekenis die in onze samenleving met de vele regelgevingen niet meer weg te denken zijn. Er wordt daardoor steeds meer specialisme vereist. 
Kleine of grote (ver)bouwplannen, restauratie- of onderhoudswerken, het vergt kennis van zaken en veel tijd, waarbij een onafhankelijke bouwkundige u veel zorg, tijd en -wellicht- ergernis uit handen kan nemen. Vanaf het prille begin van het bouwproces kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen en regelen wij alle processen van A tot Z. Belangrijk hierbij is het dat tussen u en de Bruin Bouwadvies & Begeleiding klikt, zodat er wederzijds vertrouwen is en waarbij u zorgeloos alle zorgen aan ons kunt overdragen.

Vanaf uw eerste plannen tot en met de eindoplevering

de Bruin Bouwadvies & Begeleiding  zorgt voor uw ontwerp, benodigde vergunning(en), eventuele subsidies, aanbesteding en uitvoering. Tijdens dit proces is er tussen u en de Bruin Bouwadvies & Begeleiding regelmatig overleg, waarbij de voortgang en de financiële status van het werk besproken worden. Hierdoor bent u voortdurend op de hoogte van alle zaken, waardoor eventuele verrassingen tot een uitzondering zullen behoren. Het spreekt voor zich dat alle genoemde processen, afspraken en opdrachten schriftelijk worden vastgelegd. U besteedt alle zorg uit en heeft in principe alleen met de Bruin Bouwadvies & Begeleiding te maken die uw directe aanspreekpunt is.

Het is een door particulieren veel gebezigd gezegde: ”(Ver)bouwen moet je twee keer doen, want……………”.